Extras din Legea Voluntariatului

(Legea Nr. 195 din 20 aprilie 2001)

Voluntariatul este activitatea de interes public desfăşurată din proprie iniţiativă de orice persoană fizică, în folosul altora, fără a primi o contraprestaţie materială; activitatea de interes public este activitatea desfăşurată în domenii cum sunt: asistenţa şi serviciile sociale, protecţia drepturilor omului, medico-sanitar, cultural, artistic, educativ, de învăţământ, ştiinţific, umanitar, religios, filantropic, sportiv, de protecţie a mediului, social şi comunitar şi altele asemenea.”

Fundatia Anya cauta voluntari, oferindu-le sansa de a se implica in  problemele sociale ale comunitatii noastre, sa ia parte la rezolvarea problemelor celor aflati in dificultate.

Poti participa la proiectele Fundatiei, iar activitatea depusa ca voluntar iti va fi recunoscuta ca experienta profesionala. Pentru a fi voluntar in Fundatia Anya, te rugam sa ne trimiti intentia ta  la adresa de mail: fundatia_anya@yahoo.com, impreuna cu un CV. In cel mai scurt timp, te vom contacta daca ai fost admis sa ni te alaturi!

De ce sa fii voluntar?

• Pentru a intelege problemele comunitatii in care traiesti si sa te implici in rezolvarea lor;
  • Pentru a invata lucruri noi si a-ti forma deprinderi utile, castigand astfel experienta recunoscuta de angajatori conform Legii;
  • Pentru a cunoaste si a socializa cu persoane avand interese comune;
  • Pentru a da inapoi o parte din ceea ce ai primit de la altii;
  • Pentru a-ti asuma o responsabilitate, fiind parte a unei organizatii tinere.