Fundatia ANYA desfasoara activitati in domeniile culturii, educatiei, sportului, protectiei mediului, social si umanitar pentru comunitatea din regiunea Oltenia.

Scopul Fundatiei ANYA este de a initia, coordona si urmari realizarea unor programe de servicii in domeniile culturii, educatiei, sportului, protectiei mediului, social si umanitar, in colaborare cu administratia publica locala, cu organizatiile neguvernamentale sau cu alti reprezentanti ai societatii civile, care sa vizeze in special categoriile defavorizate: tineri, someri, varstnici, femei etc.

“Ajută pe oricine, dă-i oricui vine să ceară de la tine, chiar dacă nu-l poţi ajuta decât cu puţin!“

Fundatiei ANYA are ca scop si sprijinirea tinerilor cu abilitati speciale, talentati, cu inclinatii spre domeniile: invatamant, educatie, cultura, arta si sport, pentru a atinge noi performante.

VIZIUNE
Viziunea Fundaƫiei ANYA: o comunitate liniştită, prosperă, capabilă să își susţină şi să îşi încurajeze membrii să-și indeplineasca visele acasă, pe pământ românesc!

MISIUNE
Misiunea noastră este să oferim cât mai multe zâmbete celor din jur, să îmbunătățim calitatea vieţii în comunitatea noastră, să încurajăm implicarea în nevoile comunităƫii noastre prin activităƫi de voluntariat, să încurajăm efectuarea de donaţii individuale și corporatiste.

VALORILE NOASTRE
IMPLICARE ŞI GRIJĂ PENTRU COMUNITATE – Ne mobilizăm şi îi mobilizăm şi pe cei din jur pentru a schimba vieţi și a crea o comunitate mai bună.

INTEGRITATE – Integritatea și credibilitatea actiunilor noastre definesc forţa și succesul Fundaţiei ANYA.

RESPONSABILITATE – Ne asumăm răspunderea de a îmbunătăţi viața celor din comunitatea noastră, de a dărui zâmbete şi de a întinde mâna atunci când ne este solicitată.

EFICIENȚĂ – Depăşim în fiecare proiect implementat rezultatele propuse, luptăm să obţinem un real impact în comunitate, să fim un exemplu demn de urmat.

“Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.” Frank Banks