DONAȚIE PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN – 20 Iunie 2018

Clinica II Chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Craiova oferă de astăzi condiții mai bune pacienților. Modernizarea s-a reușit în doar două luni cu ajutorul unei fundații care a adunat fonduri de la mai multe firme craiovene. Tot așa a fost posibilă și dotarea cu aparatură a câtorva secții din spital precum și din Spitalul Filantropia.

FUNDATIA ANYA – PARTENER in organizarea  primei editii a Galei “OLTENIA POWER FIGHT – Kickboxing” – Sala Polivalenta Craiova,  17 Octombrie 2015

In cadrul acestui eveniment sportiv, Fundatia ANYA a  demarat campania umanitara pentru strangerea de fonduri pentru un baietel care nu poate merge – Eduard Suditu – 4 anisori din Craiova. Pe langa luptele de Kickboxing, a fost pregatit si un program artistic: dans etno cu trupa Evenimente fermecate, muzica populara cu micuta Emilia Frumuseanu din Moldova, prezentarea de moda a creatorului craiovean Florin Burescu  si muzica usoara cu voluntarul Fundatiei ANYA – Theea Sarah Nicorescu.

OLTENIA POWER FIGHT – GALA 17 OCTOMBRIE 2015 – PARTEA II

OLTENIA POWER FIGHT – GALA 17 OCTOMBRIE 2015 – PARTEA I