OLTENIA POWER FIGHT – Kickboxing

Fundatia ANYA sustine inca din 2010 activitatea Clubului Sportiv Power Gym Craiova, atat pentru desfasurarea activitatii curente, cat si in 2014 pentru sustinerea participarii minorului Catalin Oprea (sportiv al CLUBULUI SPORTIV POWER GYM CRAIOVA) la Campionatul Mondial de Muay-Thai Thailanda-Pattaya care a avut loc intre 14-24 Martie 2014 in cadrul Word Federation Muay unde a castigat medalia de argint.

In 2015, Fundatia ANYA a fost partener al Clubului Sportiv Power Gym Craiova  organizarii Galei “OLTENIA POWER FIGHT – Kickboxing” din data de 17 Octombrie 2015 in Craiova si a campaniei umanitare “Strangere de fonduri pentru minorul Suditu Andrei Eduard – Sa-l ajutam pe Edi sa mearga”.

Fundatia se mandreste cu organizarea Concursului Judetean pe Echipe Veterani Sah Clasic si Cupa Memorial “Jean Craciunescu” , prin parteneriatul cu Asociatia Judeteana de Sah Dolj unde am fost prezenti in 2011, 2012, 2013, 2014 si 2015 oferindu-le acestora sprijin logistic in organizarea propriu-zisa a competitiei an de an in sala din cladirea “Proiect Business Center”.