SA OFERIM UN ZAMBET DE CRACIUN

Fundatia ANYA a impartit “zambete”, jucarii si alimente micutilor nostrii prieteni de care Fundatie este alaturi: Alina Sos (4 ani), Andreea Sos  (7 ani),  Emilia Sos, (10 ani), Dragos Bistriceanu (8 ani), Edi Suditu (5 ani), Ayan Croitoru-Nicola (1,6 ani), Luiza Zuleam (9 ani) si surorii sale, precum si altor copii carora nu avem voie sa le dezvaluim identitatea.

De asemenea, alaturi de PAROHIA SFANTUL APOSTOL ANDREI din Craiovita, Fundatia ANYA a mers in vizita la micutii bolnavi de cancer internati la sectia de Oncologie din cadrul Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova si la batranii de la Centrul de Ingrijire si Asistenta “Sf. Maria” din Craiovita.

Multumim voluntarilor care s-au implicat in campanie, persoanelor fizice care ne-au fost alaturi cu fonduri financiare, precum si colectivului Wizz Air Craiova,  care ne-a trimis multe plase pline cu bunatati, jucarii si donatii in bani.

SA OFERIM UN ZAMBET, SA RENOVAM O CASA

In toamna anului 2016,  Fundatia ANYA  a implementat si finalizat proiectul: <<SA OFERIM UN ZAMBET, SA RENOVAM O CASA>> – lucrari de renovare a acoperisului; lucrari de reparatii si de zugravire interioare, lucrari de montaj parchet si gresie in imobilul micutei Luiza Zuleam din Breasta, Dolj.

Pe Luiza Zuleam am intalnit-o in decembrie 2015 cand am ajutat-o financiar sa continue tratamentele  pentru vindecarea sechelelor postcombustionale fata si ambe membre superioare. Am fost impresionati de povestea ei: in urma cu sase ani, cand micuta avea trei anisori a suferit arsuri grave in urma exploziei buteliei de la aragaz. Revoltator este faptul ca chiar tatal minorei a provocat accidentul. Parintii au divortat, iar Luiza impreuna cu sora sa locuiesc in Breasta in imobilul mostenit de mama de la bunica materna. Casa avea acoperisul foarte deteriorat, iar la fiecare ploaie sau zapada  apa se infiltra in camere. Cu ajutorul a doua societati comerciale din Craiova am reusit sa colectam fonduri si sa realizam acest proiect.