Meciuri spectaculoase la “Oltenia Power Fight”

19 Octombrie 2015

Chiar dacă în ring nu au mai urcat nume mari din sporturile de contact ca în anii trecuţi, gala de kickboxing Oltenia Power Fight, desfăşurată sâmbătă seară în Polivalenta din Bănie, a fost pe placul spectatorilor

Citeste tot articolul

Oprea şi Măceşanu, victorioşi în gala Oltenia Power Fight

19 Octombrie 2015

Chiar dacă în ring nu au mai urcat nume mari din sporturile de contact ca în anii trecuţi, gala de kickboxing (K1) Oltenia Power Fight, desfăşurată sâmbătă seară în Polivalenta din Bănie, a fost pe placul spectatorilor, care au văzut zece meciuri frumoase şi au contribuit la strângerea de fonduri pentru Eduard Suditu, un copil de patru ani care are nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale la ambele picioare pentru lungirea tendoanelor şi îndreptarea tălpilor.

Citeste tot articolul

Susţineţi luptătorii olteni, ajutaţi-l pe Edi!

17 Octombrie 2015

Sportul de contact revine în Polivalenta din Craiova. Sâmbătă seară, 20 de luptători se vor înfrunta într-o gală de kickboxing, Oltenia Power Fight, organizată de clubul Power Gym Craiova şi Fundaţia Anya. Evenimentul va începe la ora 19.00 şi va fi transmis de TVR Craiova.
În gală vor lupta mai mulţi sportivi olteni, iar evenimentul va avea şi un caracter umanitar.

Citeste tot articolul